Flyttstäd i Jönköping

Jag fick hjälp med städning när jag flyttade till min nya lägenhet i Jönköping

Jag har precis flyttat till en ny lägenhet i Jönköping och behövde hjälp med städningen. Jag hade förstås kunnat städa själv men att flyttstäda är inte kul, man ska skrubba och gnugga i varenda vrå, varenda list ska dammtorkas, det ska städas bakom spis och mycket, mycket mer.

Det är nog med saker att tänka på och göra när man flyttar utan att behöva fixa med städningen.

Jag gjorde lite efterforskningar på nätet och hittade ett bra företag som erbjuder städtjänster vid inflyttning och utflyttning. De hjälpte mig att få min nya lägenhet ren och klar för inflyttning på nolltid!

När du flyttar ut ur en lägenhet är det viktigt att städa ordentligt. Du kan göra detta själv eller anlita en firma som gör jobbet åt en.

Flyttstädning innebär oftast mycket mer arbete än en vanlig storstädning och man måste göra ett bra jobb för att flyttstädningen ska bli godkänd.

Att anlita en professionell städare garanterar att jobbet görs ordentligt. De har erfarenheten och sakkunskapen att städa ditt hem från topp till tå och ser till att du uppfyller dina skyldigheter när du flyttar ut.

Eftersom de har erfarenhet av att utföra städtjänster kan de göra det mer effektivt än vad man själv mäktar med och de har dessutom rätt typ av arbetsredskap och rengöring för att göra ett bra jobb.

Det finns några saker att tänka på när du bestämmer dig för om du ska anlita ett städföretag för din flytt eller inte. Det första du ska tänka på är kostnaden. Tyvärr finns det inget standardpris för flyttstädning, så det är viktigt att jämföra olika företag innan du tar ett beslut.

Det andra du ska tänka på är vilka tjänster som ingår.

För det tredje, see till att du får ett skriftligt avtal med städföretaget där det framgår vad som ingår i priset. På så sätt undviker du obehagliga överraskningar senare.

Så är det värt att anlita ett städföretag när man ska flytta?

Det beror på dina individuella förutsättningar skulle jag vilja påstå.

Om du har en liten budget kan det kanske det är bättre att städa själv. Har du en lite större budget och du vill spara din tid och din energi kan det vara värt att anlita ett företag som gör jobbet.

Om du ska flytta och inte har en väldigt tight budget rekommenderar jag starkt att du tar hjälp med städningen. Det är värt det att ha en sak mindre att tänka på vid en flytt!

PS. Jag valde ett företag som heter Ekbergs som hjälpte mig med min flyttstädning 🙂